Kenmerken

De nieuwe externe PSU heeft een lage inschakelstroom en een zeer hoog elektrisch rendement. De SMC 4000 is traploos dimbaar en apart instelbaar voor werk- en/of groeilicht. Doordat de hardware niet ingebouwd wordt, behoudt de lamp zijn compacte vorm en wordt er minder schaduw in de kas gecreëerd. Daarnaast is de gebruiker flexibel in zijn keuze van plaatsing en kunnen er meerdere armaturen op één PSU aangesloten worden.

Eigen ontwikkeling

Het groeilichtsysteem van Climalux is in eigen beheer ontwikkeld en wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en ander Europese landen. Dat geldt ook voor de nieuwe PSU. Doordat het product in eigen beheer wordt vervaardigd, behoudt Climalux de controle over ontwikkeling en productie; kan snel inspelen op vragen vanuit de markt en kan beter toezien op productveiligheid en betrouwbaarheid.

Certificering

De voeding voldoet aan de eisen van IP67, waardoor het product gegarandeerd stof- en dompeldicht is. Tevens voldoet de  SMC 4000 aan de geldende CE normen.