Op het moment zijn de proeven met de CLX V1000 in het World Horti Center nog in volle gang. Helaas zit een event waar we bijeen kunnen komen er niet in vanwege de geldende maatregelen rondom het coronavirus. Om de sector alsnog kennis te laten maken met de LED-groeilamp, dat door de inzet van het daglichtspectrum van de zon met substantieel minder energie de productie verhoogt, wordt volgende week door de lichtproducent een digitaal evenement georganiseerd.

Het kennisevent vindt plaats op 18 februari van 15.30 uur tot 17.00 uur. Frans van der Let van Climalux zal de technische achtergrond van de groeilamp toelichten, spreker Ary de Jong van HortiTech licht de prestaties van de groeilamp in praktijksituaties toe en Vincent van der Lans loopt met u door de proefkas in het World Horti Center. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Inschrijven

Het event heeft al plaatsgevonden. Lees in dit artikel meer over het event en kijk het gehele event terug. In de toekomst geen nieuws missen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.